Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

La primera pedra

Categoria: Diades castelleres

Ai... El Poble Sec... Ja sigui per l’estretor dels seu carrers o per la calidesa dels seus residents, als blaus ens fan sentir com a casa. Queda lluny el seu primer 4de8 a la plaça de la Vila, però els graciencs sabem valorar i apreciar aquells que aposten per la nostra plaça i per aquest motiu sempre fa il·lusió portar el primer castell de 8 a la diada de Santa Madrona. 

Tot i el desafiament logístic d’actuar a la plaça de Santa Madrona, una autèntica gimcana de terrasses, palmeres, plataners, bancs i font, (Que ha empitjorat des de la remodelació) sempre ens serveix per anar apujant el llistó d’exigència de la temporada, amb el 5de7 i el 7de7 ja apamats, es comencen a veure els primers carrusels de canvis a les posicions de troncs, especialment al pis de terços, una de les posicions més difícils de formar i bregar abans de la consagració del casteller als 8 pisos. 

La gran novetat però quedava enquadrada a la segona ronda, l’assalt al 4de8, a vessar de patums, va anar exquisidament bé, l’encaix de segons i pinya havia estat difícil a l’assaig però l’execució va ser fantàstica, amb bones mides, ràpid, solvent, només lleugerament estirat a la baixada però que ens deixava un gran regust de boca a tots. Primera pedra plantada i ara ens manquen les altres dues, pubilla i pare dels castells per bastir els monstres amb el que ens encanta veure’ns les cares.

Per acabar, excepcional botifarrada dels del Poble Sec, comptades son les actuacions on s’acull tant bé als castellers! Gràcies! 

En resum fantàstic diumenge pels graciencs que es citaran el proper dia 1 d’abril a la plaça de Sanllehy, ens encanta tornar a la Salut, que tants i tants castellers aporta a la colla.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més